Tuotteet hakusanalla instant gaket (30)

BABÀ KAKKU

BABÀ KAKKU

Jauho "O", pastöroitu munaseos, voi, rasvat ja kasviöljyt, sokeri, oluthiiva, suola. Täyte: Kerma, hapankirsikat. KASTIKKEENA: Vesi, sokeri, rommi.
PROTEIINI KAKUN VALMISTUS

PROTEIINI KAKUN VALMISTUS

Kehitämme ja valmistamme esivalmisteita kakuille, muffineille tai energiapitoisille tai proteiinipitoisille brownieille. Korkean tason urheilukokemuksemme avulla voimme kehittää hyvin erityisiä ja korkealaatuisia ravintoaineita sisältäviä juomia. Sovellamme pakkausmuotoa tarpeidesi mukaan.
jäätelöjälkiruoat

jäätelöjälkiruoat

jäätelö
Kakku

Kakku

Kaunis, täyteläinen kakku, joka on rikas munista ja voista. Maut: luonnollinen, sitruuna, suklaa. Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Kaakaokakku - OLEMME LEIVONNAN APUVÄLINEIDEN JA KAIKKIEN PÄÄRUOKIEN VIESTI TURKISTA.

Kaakaokakku - OLEMME LEIVONNAN APUVÄLINEIDEN JA KAIKKIEN PÄÄRUOKIEN VIESTI TURKISTA.

Kaakaokakku Yksikön Nettopaino (Gr.): 500 Master-laatikon Tilavuus (m3): 0,019 Sisältö Master-laatikossa: 12x1 Master-laatikon Bruttopaino (Kg.): 6,9 Määrä Master-laatikossa: 12
Yritystapahtuman Kakku

Yritystapahtuman Kakku

Ranskalainen Kakkuyhtiö on erikoistunut mittatilaustyönä tehtyihin ja ainutlaatuisiin kakkuhin yritystapahtumiinne. Kaikki on mahdollista: tuote- tai rakennusmuotoinen kakku, pieni tai suuri koko... Asiantuntijatiimimme ottaa vastaan kaikki haasteet. Toimitamme koko Belgiaan. SKU: LOGO07
Gluteeniton Seos 'Suklaakakku'

Gluteeniton Seos 'Suklaakakku'

Nopean suklaakakun leivontaseos. Ilahduta rakkaimpiasi ja vieraitasi kotitekoisella kakulla! Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiinleikattu vilja" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakialiittojen yhdistykseltä, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 500 g
Perinteinen Kermakakku

Perinteinen Kermakakku

Tämän kakun resepti korvataan perinteiset kakkuainesosat – voi ja öljy – kermavaahdon rasvalla. Sen mehevä murene ja sulava rakenne tekevät siitä takuulla houkuttelevan. Voit käyttää erilaisia marjoja mielesi mukaan maustaaksesi kermavaahdon. 1 kuppi suolatonta voita huoneenlämmössä 2 1/2 kuppia sokeria 6 huoneenlämpöistä munaa 3 kuppia yleisjauhoja ½ teelusikallista kosher-suolaa 1 kuppi raskasta kermavaahtoa 2 teelusikallista vaniljauutetta
kakkuseokset - kakkuseokset leivontaan

kakkuseokset - kakkuseokset leivontaan

Valmiiksi käyttöön sopivat kakkuseokset leivontaa varten. Tuote: Kakkuseokset Alkuperä: Turkki Muoto: jauhe Pakkaus: 10 kg säkit Lajit: pandispanya-seos, valmiiksi tehty kakkuseos, swissroll-kakkuseos, muffin-kakkuseos, vohveliseos, pannukakkuseos, Pandispanya, standardi, muffin, vohveli, pannukakku, red velvet, Trileçe
Rafael Kakku

Rafael Kakku

Ihana maku, joka yhdistää pehmeät mantelileivospohjat erityisen moussen kanssa ja päällystetty kookoksella, valmistettu ammattimaisilla resepteillä.
Kerroslevitettävä Pasta

Kerroslevitettävä Pasta

Kermainen levite pitsipannukakkujen kanssa, joka on rikastettu Piemontin hasselpähkinöillä. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 230
Suklaamousse

Suklaamousse

vohvelikermavaahto, joka on ultra pehmeä ja sulava, sen koostumus on mukautettu kasvojen iholle. Suklaavaahto täyttää sinut sekä koostumuksensa että tekstuurinsa, luonnollisen kaakaon tuoksunsa tai värinsä ansiosta, joka korostaa ihosi sävyä.
Kastanja, Viikuna ja Pähkinäkakku

Kastanja, Viikuna ja Pähkinäkakku

Kastanjajauhoista, viikunoista ja pähkinöistä valmistettu kakku. Tämä herkullinen korsikalainen kakku valmistetaan gourmet-reseptillä. Paino: 190 g Ainesosat: Mantelit 65%, Sokeri, Korsikalainen AOP-hunaja, Glukoosisiirappi. Saattaa sisältää jälkiä muista. Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna. Ravintosisältö per: 100 g Energia: 1703 kJ (408 kcal) Rasvat: 23 g Tyydyttyneet rasvahapot: 2,7 g Hiilihydraatit: 42 g joista Sokerit: 25 g Proteiinit: 6,6 g Suola: 0,54 g
Pakastettu Juustokakku

Pakastettu Juustokakku

Pakastetun juustokakun tuotanto ja vienti
Kakkulaatikko

Kakkulaatikko

Kakkulaatikkomme on ihanteellinen jälkiruokillesi, kuten: Mini cheesecake, fondant tai muut.
Nopea Vanukas - Nopea Maitokermavanukas

Nopea Vanukas - Nopea Maitokermavanukas

DairyBasic Instant Yogo ja Instant Custard -jauheet on suunniteltu helpottamaan herkullisen maitopohjaisen välipalan valmistamista. Pelkästään sekoittamalla jauhe vettä, tuote muuttuu paksuksi ja kermaiseksi. Valmistus: Täytä kulho vedellä, lisää instant-jauhe, sekoita lusikalla, anna levätä 2 minuuttia oikean koostumuksen saavuttamiseksi, nauti instant yogosta tai vanukkaasta. Maut: Vanilja Suklaa, Mansikka, Banaani
Täysmaito - makeutettu

Täysmaito - makeutettu

60 g:n mini putkilo herkkuja. Saatavilla myös 12 mini putkilon laatikossa. Ja mitä siinä on? Täysmaito, sokeri, luonnollinen vanilja-aromi. Allergiat tarkastelussa Maito. Säilyttäminen on helppoa Makeutettu kondensoitu maito putkessa säilyy 1 vuoden ennen avaamista ja 3 viikkoa jääkaapissa avaamisen jälkeen. Putki ja korkki: heitetään kotitalousjätteiden mukana.
Kreemi

Kreemi

Viittaus, joka on yksi aktiivisimmista tuotteistamme! Olemme valinneet erityisiä kukkia tämän toteuttamiseksi, ja siihen käytettävä skuff on hitaasti lämmitetty, muotoiltu ja käsin valettu TempleBall-muotoon. Optimaalinen leikkauslämpötila 25-30 °C Leikkaus-/yksityiskohtaneuvo: Muotoile pieniä Templeball-palloja käsin huoneenlämmössä ja pakkaa sitten kasvipohjaiseen sellofaaniin. Rakennevaihtelu: Templeballin valmistuspäivämäärästä riippuen rakenne voi hieman muuttua ja kovettua; riittää, että lämmität sydäntä 25-30 °C:seen, jotta saat takaisin sopivan rakenteen yksityiskohtiin. SÄILYTYS Säilytyslaji: Ilmatiivis säilytys terpeenien säilyttämiseksi. Optimaalinen säilytyslämpötila: 15-20 °C Säilytyspaikka: Vältä valon, kosteuden, liian suurten lämpötilavaihteluiden sekä ilman altistumisen. Pääkanabinoidi: CBD Yhteensä 24,29% Pienempi kanabinoidi: CBG Yhteensä 0,40% Ulkonäkö: Tumma ruskea Rakenne: Pehmeä/Rasvainen Tuoteklassifikaatio: Kokoelma Suodatusverkko: 120 mikronia Puristuslaji: Käsin muotoiltu Pakkaus: 250 g Temple Ball kasvipohjaisessa sellofaanissa Peruslajike: Futura 75 Ranskalainen analyysilaboratorio: Test-CBD
Maitosuklaa

Maitosuklaa

Ainesosat: - Maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi) - Hydrattuja kasviöljyjä - Saattaa sisältää jälkiä maidosta, gluteenista, munista, soijasta ja pähkinöistä.
Suklaajäätelö

Suklaajäätelö

Meidän jäätelömme: PERfeKTO! Hyödyntäen olemustamme, maitoa, olemme äskettäin lisänneet uuden tuotteen valikoimaamme: jäätelö. Sen nimi on PERfeKTO. Maidosta, 100 % kotimaista. Ja laadukasta! Ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Kermainen. Erittäin luonnollinen ja miellyttävä maku.
Pakastettu pastöroitu munanvalkuainen

Pakastettu pastöroitu munanvalkuainen

Vastaava 33 munanvalkuaista per kg. Leivontamunanvalkuaista käytetään marenkien, makaronien, moussejen, leivonnaisten valmistuksessa... Tuote, joka on valmistettu Ranskassa munituista munista. Pullo 1 kg tai 5 kg.
Neutraali juustokakku

Neutraali juustokakku

Neutraali juustokakku Koodi: TRG076 Halkaisija: 24 cm
Vadelma juustokakku

Vadelma juustokakku

Juustokakku vadelmalla Cod:MNG003
Vadelma juustokakku

Vadelma juustokakku

Vadelma juustokakku Koodi: TRG058 Halkaisija: 18 cm
Sitruunasorbetti

Sitruunasorbetti

Sitruunasorbetti Koodi: VSC001
Mansikkatorttu

Mansikkatorttu

mansikkatorttu Koodi: MIG006
CAPRESE

CAPRESE

Pastöroitu munaseos, puhtaat suklaahiput, raaka mantelit, sokeri, voi, rasvat ja kasviöljyt, mantelijauho, kaakao 22/24%, leivonta.
Kermajäätelö

Kermajäätelö

Kermajäätelö Koodi: VSC017
Konsentroitu maito - putki

Konsentroitu maito - putki

300g herkkuja. Ja mitä siinä on? Täysmaito, sokeri. Allergiat tarkastelussa Maito. Säilyttäminen ei ole vaikeaa Makeutettu kondensoitu maito putkessa säilyy 1 vuoden ennen avaamista ja 3 viikkoa jääkaapissa avaamisen jälkeen. Putki ja korkki: heitetään sekajätteeseen.